loading

AKTUALITY

DVA NAHATÍ CHLAPI - ZRUŠENO!!!

13.04.2022

13.4. 2022 - Dva nahatý chlapi - Český Těšín / ZRUŠENO


Těšínské divadlo Český Těšín, p.o. není a nebylo organizátorem akce, pouze mělo zprostředkovat pronájem společnosti Mamut Agency.

K pronájmu Těšínského divadla společnosti Mamut Agency ale nedošlo z důvodu insolvence společnosti TICKET ART s.r.o., která zajišťovala prodej vstupenek.

TĚŠÍNSKÉ DIVADLO nemá se společností  TICKET ART s.r.o ani Mamut Agency  žádnou spojitost a nenese zodpovědnost za neuskutečněné představení ani vrácení peněz za vstupenky.

Oficiální prohlášení MAMUT AGENCY s.r.o.:

Z důvodu podání návrhu společnosti TICKET ART s.r.o na insolvenci, jsme nuceni představení Dva nahatý chlapi, které se mělo konat dne 13.4.2022 zrušit. Částky za vstupenky můžete nárokovat u společnosti TICKET ART s.r.o. nebo podáním návrhu na www.insolvencni-rejstrik.cz a zadáním IČ společnosti.

Děkujeme za pochopení.

Mamut Agency

 

Prohlášení od společnosti Ticket Art s.r.o.

 

Vážení obchodní partneři,

za naši společnost TICKET ART PRAHA, s.r.o. (IČO 264 67 666) si dovoluji Vám s politováním sdělit, že jsme byli nuceni podat na sebe insolvenční návrh. Tímto krokem se zřejmě uzavírá jedna dlouhá kapitola našeho působení, během kterého jsme zvládli úspěšně uspořádat desítky jedinečných akcí. Nezastavil nás konkurenční boj ani kolísající kvalita pořádaných akcí. Zastavily nás až zásahy českého státu, který nám znemožnil podnikání (produkční činnost stoprocentně, prodej vstupenek sekundárně) a současně neposkytl adekvátní kompenzace, neboť prodej vstupenek na kulturní akce nepovažoval za služby v oblasti kultury. Pokud se tedy cítíte ukončením naší činnosti poškozeni, upřímně nás to mrzí, ale skutečného viníka hledejte jinde…

Zasílám v zastoupení za vedení společnosti a moc děkuji za dlouholetou spolupráci, za sebe i za Ticket Art Praha, s.r.o..

Miroslava Šimková

ARCHIV AKTUALIT