loading

AKTUALITY

Vážení přátelé, milé děti! / Szanowni Państwo! Drogie Dzieci!

24.04.2020

Vážení přátelé, milé děti!

Současná situace nám sice neumožňuje mít to potěšení setkávat se s vámi a hrát pro vás, rádi bychom vás ale ujistili, že sledujeme vývoj situace a jsme připraveni začít pro vás hrát hned, jakmile to bude možné. Už nyní zkoušíme a připravujeme také nové inscenace, které vám budeme moci prezentovat.

Velkým překvapením a událostí bude jistě divadelní adaptace kultovního fantasy románu Johna Ronalda Reuela Tolkiena HOBIT* v režii Pavla Gejguše. Objevíte spolu s námi magii úžasného světa skřetů, zlobrů a elfů.

V červnu začínáme zkoušet VELKOU POLICEJNÍ POHÁDKU, jejímž autorem je Karel Čapek, a která nás – jako každá správná detektivka – bude držet v napětí. Věříme ale, že se především budete bavit a smát od ucha k uchu. Režisérem bude Vít Brukner z divadla Buchty a loutky.

Těšíme se na vás, milí diváci, milé děti! Naše práce má smysl, pouze pokud jste tu VY.

Vaše Loutková scéna TD BAJKA

*Podle románu Hobit od J. R. R. Tolkiena
Licencováno Middle-earth Enterprises
Překlad František Vrba
Dramatizace Marie a Zdeněk Hořínkovi
HobitTM SCZ lic. Těšínské divadlo Český Těšín


Szanowni Państwo! Drogie Dzieci!

Obecna sytuacja nie pozwala nam wprawdzie cieszyć się ze spotkań z wami i grania dla was spektakli, jednak śledzimy rozwój sytuacji i w każdej chwili jesteśmy gotowi grać dla was. Już teraz spotykamy się również na próbach, by przygotować nowe spektakle, które będziemy wam mogli zaprezentować .

Wielką niespodzianką i wydarzeniem będzie z pewnością adaptacja teatralna kultowej powieści fantasy Johna Ronalda Reuela Tolkiena HOBBIT* w reżyserii Pavla Gejguša. Magiczny świat krasnoludów i elfów otworzy przed wami swoje podwoje.

W czerwcu rozpoczynamy próby do WIELKIEJ BAJKI POLICYJNEJ Karla Čapka, która - jak każdy dobry kryminał - będzie trzymać was w napięciu, ale też rozbawi do łez. Reżyserem będzie Vít Brukner z teatru Buchty a loutky.

Cieszymy się na was, drodzy widzowie! Bez was nie ma nas.

Scena Lalek TC BAJKA

*(Na podstawie powieści Hobbit J. R. R. Tolkiena
Licencji udziela Middle-earth Enterprises
Tłumaczenie František Vrba
Dramatyzacja Marie i Zdeněk Hořínkowie
Tłumaczenie na język polski Urszula Baron
HobitTM SCZ lic. Teatr Cieszyński, Czeski Cieszyn)

ARCHIV AKTUALIT