loading

AKTUALITY

Naši milí diváci, Drodzy widzowie

14.04.2020

Naši milí diváci,

jsme tu pro vás! Věřte, že nám nesmírně chybíte. Je velmi zvláštní pracovat v prázdném divadle, kde jeviště i divadelní šatny nebo foyer zejí prázdnotou.
Naplno ale jedou naše krejčovny, kde děvčata šijí roušky potřebným. Jsme rádi, že alespoň takto můžeme pomáhat! Zapojili se i někteří zaměstnanci, ať už herci, kluci z techniky či děvčata z obchodního oddělení. Děkujeme za jejich přínos!
Mnozí z nás pracují i nadále, protože i přes veškerá omezení nelze chod divadla jen tak ze dne na den zastavit. Ředitel Petr Kracik je v divadle dennodenně a reaguje na nařízení vlády. Komunikuje s herci, režiséry, dramaturgy, šéfy scén a ostatními v divadle. Ekonomické i obchodní oddělení pracují také nepřetržitě. Intenzivně připravujeme následující sezónu a hledáme termíny pro neodehraná představení.
Připravujeme pro vás nový rezervační systém. Jeho spuštění očekáváme v nové sezóně. Je mnohem sofistikovanější než ten stávající. Možná jste zaznamenali také zavádění nového vizuálního stylu Těšínského divadla, který postupně s novými inscenacemi pouštíme ven. Na novém vizuálu spolupracujeme s ostravským Studiem Created. To se nyní vyvíjí také novou grafickou podobou webových stránek divadla.
Naši herci jsou doma a připravují se na nové role, herci Bajky dokonce zkoušejí on-line.
Nouzový stav a situace, které přinesl, je velmi náročný pro nás všechny. Právě nyní velice oceňujeme pozitivní přínos sociálních sítí a našich webových stránek, prostřednictvím kterých s vámi můžeme alespoň částečně komunikovat. Snažíme se odpovídat na vaše dotazy, maily, plánujeme novou sezónu a doháníme to, na co jsme během normálního chodu neměli čas.
V současné době nedokážeme říci, jak dlouho bude zákaz kulturních akcí a zejména divadelních představení trvat. Proto připravujeme další program tak, abychom po skončení zákazu mohli začít s hraním co nejdříve. Nyní víme, že to bude 8. června, ale v jaké podobě a za jakých podmínek?

Za tým TD zdraví Kateřina Mertha – šéf obchodu a marketingu

*********************************************************

Drodzy widzowie,

jesteśmy tu dla Was! Wierzcie, że bardzo nam Was brakuje. Dziwnie pracuje się w pustym teatrze, gdzie scena, szatnie aktorów i foyer opustoszały.
W pełnym wymiarze pracują nasze krawcowe, które szyją maseczki ochronne. Cieszymy się, że przynajmniej w ten sposób możemy pomagać! Swoje obowiązki wykonują również inni pracownicy, aktorzy, panowie techniczni, panie z działu marketingu. Dziękujemy im za pracę!
Wielu z nas pracuje nadal, ponieważ pomimo wszelkich ograniczeń nie można wstrzymać działalności teatru z dnia na dzień. Dyrektor Petr Kracik jest w teatrze codziennie i reaguje na decyzje rządu. Rozmawia z aktorami, reżyserami, kierownikami literackimi, kierownikami artystycznymi i innymi pracownikami teatru. Dział ekonomiczny i marketingowy również pracują. Intensywnie przygotowujemy kolejny sezon i szukamy terminów spektakli, których nie udało nam się zagrać.
Przygotowujemy dla Was nowy system rezerwacji. Spodziewamy się, że będzie działał od nowego sezonu. Jest precyzyjniejszy niż dotychczasowy. Być może zauważyliście również wprowadzenie nowego stylu wizualnego Teatru Cieszyńskiego, który przygotowujemy we współpracy z ostrawskim Studiem Created. Studio opracowuje również nową grafikę stron internetowych teatru.
Nasi aktorzy są w domu i pracują nad nowymi rolami, aktorzy Bajki próbują on-line.
Stan wyjątkowy i obecna sytuacja od nas wszystkich wiele wymagają. Doceniamy możliwości mediów społecznościowych i stron internetowych, które umożliwiają nam być z Wami w kontakcie. Staramy się odpowiadać na Wasze pytania, e-maile, planujemy następny sezon i nadrabiamy zaległości.
Nie potrafimy na razie powiedzieć, jak długo będzie trwało odwołanie imprez kulturalnych, szczególnie spektakli teatralnych. Przyszły program przygotowujemy tak, abyśmy zaraz po zniesieniu zakazu mogli jak najszybciej grać przedstawienia. Teraz wiemy, że będzie to 8 czerwca, ale w jakiej formie i na jakich warunkach?

W imieniu pracowników TC pozdrawia Kateřina Mertha - kierownik działu marketingu

ARCHIV AKTUALIT